Persoonlijke groei Familie- en systeemopstellingen

thema slachtoffer-daderschap
Groningen

Balansopstelling Thema Slachtoffer- Daderschap

 

Slachtoffer- daderschap  of te wel afsplitsing. Als kind benje verbonden met het systeem waar je opgroeit en kun je daardoor slachtoffer zijn van de energie die om je heen aanwezig is. Dan wordt je een onschuldig slachtoffer. Een deel van het kind identificeert zich met deze negatieve energie. En al snel zal het slachtofferschap aangevuld worden  met daderenergie. Die dan naar zichzelf of de zwakkere gericht gaat worden. Het onderscheid tussen goed en kwaad wordt dan moeilijker te onderscheiden voor het kind.

In deze workshop van 14.00 tot 21.00 gaan we hiermee aan het werk om te onderzoeken  waar de afsplitsing vandaan komt om zo mogelijk helderheid in dit systeem te krijgen.

Samen met Marleen van Engelen geef ik deze workshop.

In de poort Moestraat 20 op 14 mei 14.00-21.00uur

Sinds 1990 werk ik met volwassenen en kinderen, zowel individueel als in groepsverband. Ik heb onder andere scholing gevolgd in Haptonomie (Alpha), 'Cochenille' (Kunstzinnige en spirituele psychosynthese), Tekentherapie, Gregg Furth, Meditatief boetseren (Roeland Hoefsloot en Robert van der Togt) en Verlieskunde. Binnen de opstellingen heb ik mij in verschillende richtingen geschoold zoals: verlangen, trauma, balans en familie.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Psychologen en Agogen (NVPA) en de Vereniging Tekentherapeuten en sta ingeschreven in het RBCZ-register. Ik ben opgenomen in het verwijsbestand van het Landelijke Steunpunt Rouw.

Yke Radema
Yke Radema

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.