Welzijn Therapie (diverse)

Monique van Laarhoven
Maarheeze

Welkom

Graag wil ik mij even aan u voorstellen, mijn naam is Monique van Laarhoven moeder van 3 jongens en partner van een hele prettige man . Mijn passie is het leven voluit leven en daar ben ik best goed in geworden,al zeg ik het zelf. Door het vele reizen, ontmoetingen met diverse culturen en mijn verzameling aan ervaringen en opleidingen,zie ik mezelf als levenskunstenaar. Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen aan ieder die toe is aan verbetering . 

In mijn praktijk richt ik me op mensen die op hun pad bij een bepaald punt  zijn aangekomen. Ze willen niet meer op dezelfde manier verder. Ze voelen zich niet lekker in hun vel,hebben vage klachten of lopen vast in situaties en/of relaties.Soms zijn er duidelijke aanwijzigingen ;een scheiding,burnout of verlies van een geliefde . Maar het kan ook een onbestemd gevoel zijn van leegte, eenzaamheid ,gemis. Ze zijn toe aan verandering ,vernieuwing, vreugde, vitaliteit, zingeving en harmonie.

Het herkennen en erkennen van je patronen en behoeftes bieden je nieuwe mogelijkheden. Het terugkomen in je kracht in verbinding met jouw authentieke zijn is het meest waardevolle cadeau wat je jezelf mag geven. Ik wil je daar graag in bijstaan.  De therapie wordt aangepast op jouw wensen en behoeftes. De methodes waar ik mee werk zijn o.a bioresonantie,running therapie, energetische therapie,systeem en familie opstellingen, relatie coaching en de present child (fluisterkind) methode.

De Present Child methode:

Deze methode maakt duidelijk dat kinderen zich net zo intens en actief inzetten voor ons levensgeluk als wij voor dat van hen. Helder en nauwkeurig geven kinderen met hun gedrag ,spel (leer)ontwikkeling en/of klachten uitdrukking aan datgene wat hun ouders nodig hebben op hun levensweg .Als kindertolk vertaal ik de signalen die kinderen afgeven zodat hun ouders begrijpen wat er van hen in hun eigen leven gevraagd wordt. Door te handelen naar die boodschap ,die onbewust en zonder woorden uitgezonden wordt ,worden we liefdevolle,krachtige mensen en evenwichtige opvoeders.Precies dat is het wat kinderen uit liefde voor ons en in hun eigen belang vragen. Het mooie is dat de stappen die ouders in hun eigen leven ondernemen niet alleen henzelf ten goede komen maar ook direct positief doorwerken op het welzijn van de kinderen. Kinderen spiegelen namelijk ook dat het goed gaat!

Mocht ik je geraakt hebben met mijn woorden voel je dan vrij om contact met me op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hartelijke Groet,

Monique

Balance-Coaching
Monique van Laarhoven

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.