Persoonlijke groei Medium

HSP Adviseur | Energetische Therapie | Reading | Ascensie & Kundalini | Meditatie & Mindfuln
Helmond

De Wijsheid van het Hart staat voor een reis namelijk die van je hoofd naar je hart. Wij leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin velen deze reis maken van hun hoofd naar hun hart. Van een ego-gedragen bewustzijn naar een hart-gedragen bewustzijn, I AM. Het is een ontwaken, het is een echt landen in je lichaam en thuis komen bij je stralende Zelf. Dit stralende Zelf is liefde, vrede en geluk. Het stralende Zelf is je ware natuur en is verbonden met het spirituele hart. Alle diensten van De Wijsheid van het Hart zijn gericht op ondersteuning van het individuele en planetaire ontwaken. 

Ik bezit het vermogen om astraal - energetisch te kunnen waarnemen (horen, voelen, weten en zien). Dit is een natuurlijk vermogen en dit vermogen is in iedereen aanwezig! Alleen "slaapt" dit vermogen nog bij de meesten. Dit vermogen is een vorm van communicatie en is niet lineair zoals wij gewend zijn. Het is niet conceptueel. Het is de taal van licht, de taal van de ziel en deze vorm van communicatie stelt mij in staat om direct naar de kern te gaan.

Ik ben gespecialiseerd in begeleiding en ondersteuning bij hooggevoeligheid, mediamieke gevoeligheid, ascensie en kundalini symptomen. Ik werk vanuit de lagen frequentie en energie. Als ervaringsdeskundige maar ook met een stevige basis. Ik ben opgeleid als Life Coach, Meditatie Trainer, Mindfulness Trainer, Medium en Energetisch Therapeute. Alhoewel deze opleidingen waardevol zijn geweest, is mijn kracht het werken vanuit intu├»tie, helder waarnemen en helder bewustZijn.

De Wijsheid van het Hart
Tamara van de Beek

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.