Gezondheid Voedingsadvies & Coaching

Wetenschappelijk verantwoorde voedingssupplementen
Eindhoven

Je bent therapeut en je ondersteunt je client een stukje op zijn/haar levenspad. Hoe je dat ook doet, de voeding van deze mensen is van cruciaal belang voor het verkrijgen van een optimale lichamelijke en geestelijke conditie. Uit onze dagelijkse voeding krijgen we niet meer voldoende van essentiele voedingsstoffen binnen om deze conditie te bereiken. Het unieke aan Pharma Nord is de producten gebruikt zijn in veel wetenschappelijke onderzoeken. Alleen door deze producten te gebruiken/adviseren kun je de resultaten uit deze onderzoeken verwachten. In de loop der jaren zijn er meer dan 400 onderzoeken gepubliceerd.
 

Om jou als therapeut de kennis te geven die je nodig hebt om de juiste supplementen aan je clienten te adviseren, ben ik als trainer in dienst bij Pharma Nord. In een persoonlijk gesprek kan ik je (volledig gratis en vrijblijvend) vertellen wat voeding kan toevoegen aan jouw therapie. Dit gesprek kan gepland worden op een datum en plaats die jou het beste schikt.

Ook organiseer ik studiegroepen, waarin therapeuten in discussie kunnen over onderwerpen als vermoeidheid, hart- en vaatziekten, weerstand, etc. Deze studiegroepen zijn gratis toegankelijk voor therapeuten die het leuk vinden om wat dieper te kijken dan de oppervlakte. Op de agenda staan de data van deze studiegroepen vermeld, je kan daar altijd aansluiten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die de voedingssupplementen van Pharma Nord voor jouw clienten kunnen betekenen, neem dan contact met mij op. Dan maken we een afspraak.

 

PEVARI/Pharma Nord
Petra van Riemsdijk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.