Duurzaamheid Communicatie en presentatie

Webdesign, Fotografie, Huisstijl ontwerp, Design dat bij jou past
Eindhoven

3rdeye staat voor het  intuitieve en associatieve denken, een vermogen tot creatief denken en verbeeldingskracht. In mijn ontwerpen en foto's maak ik gebruik van dit vermogen.  Mijn kracht ligt in het verbeelden van jouw unieke verhaal. 

In mijn ontwerpproces ga ik met jou op zoek naar jou eigenheid en authenticiteit. Dat wat jou onderscheidt van anderen.  Dit vertaal ik naar een ontwerp. Of het nou gaat om het ontwerpen van een logo, een huisstijl, of een website  waarin zichtbaar wordt wie jij bent en waar jij voor staat. Dat wat jij jouw klanten aanreikt, vindt haar basis in jouw eigenheid. Door dit in jouw website logo of flyers  zichtbaar te maken wordt dat zichtbaar voor jouw klant.

Wat betekent dit voor jou?

Een logo waarin jij jezelf herkent. Waarbij jij jezelf thuis voelt. De juiste kleuren en de juiste uitstraling zodat jij als ondernemer nog beter zichtbaar bent voor je klanten en je doelgroep zodat je hen nog beter van dienst kan zijn.

Een flyer die uitstraalt wie jij bent en wat jouw missie is en die daardoor de klanten trekt die bij jou passen en er voor zorgen dat jij als ondernemer volledig tot bloei kan komen zodat je je clientèle nog beter kan helpen.

Een website waarmee jij je als bewuste ondernemer op een persoonlijke en professionele manier presenteert en die uitrstraalt wie jij bent en wat jij te bieden hebt. 

Een fotoserie waarin jij helemaal jij bent.  Zodat zichtbaar wordt wat jij uit wil stralen. 

3rdeye
ingrid van zummeren

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.