Persoonlijke groei NLP

NLP Opleidingen | Training | Coaching
Eindhoven

Onze opleidingen voldoen aan de hoge eisen van de Society of Neuro Linguistic Programming™. Wij hebben misschien wel de meest effectieve NLP opleidingen ontwikkeld die er te vinden zijn. NLP leer je op bewust en onbewust niveau. We oefenen veel in onze opleidingen, gewoon omdat je een vaardigheid beter leert als je het veel oefent. Daarnaast zullen wij het NLP gedachtegoed ook in je onbewuste prenten. Niet zelden horen we van deelnemers dat het leren sneller ging dan ze zelf hadden verwacht. Onze opleidingen bevatten wel wat theorie en de focus ligt op doen.  Al onze opleidingen werken met een concentrisch leerconcept waardoor je razendsnel leert en ontwikkelt. Herhalen, verdiepen en toepassen zijn onze drie kernwoorden. Onze opleidingen zijn zo ontwikkeld dat je vaardigheden leert en ook een transformatie doormaakt.   

Wij vinden dat een goede opleiding altijd vier basisprincipes bevat. Allereerst vinden wij het belangrijk dat je gelachen hebt. Je brein verandert chemisch als je lacht en leren gaat sneller als je plezier hebt. Daarnaast vinden we het een must dat je een inzicht hebt gehad. Zowel in je eigen gedrag of overtuigen als van de wereld om je heen. In onze opleiding moet je elke keer iets nieuws geleerd hebben. Oude wijn in nieuwe zakken draagt niet veel bij aan motivatie en leerpret. En als laatste heb je steeds een ervaring gehad.   

Het enige dat wij van je vragen is de bereidheid om te leren, te veranderen en je in te spannen het beste uit jezelf te halen.

CapitalHEROES
Kevin & Cindy

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.