Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Lifecoach, begeleiding bij rouw en afscheid mens en dier
Eindhoven

Heb je het gevoel dat je geen licht meer ziet en geen lucht meer krijgt? Dat je gedachtes maar blijven malen? Laat mij je helpen weer grip te krijgen, in welke situatie je je ook bevindt.

Heb je steun nodig, iemand die luistert en niet oordeelt, die je begeleidt het probleem helder te krijgen, als heldervoelende levenscoach reik ik je mijn  virtuele hand om je weer in je eigen kracht te laten staan zodat je ruimte in jezelf en je hoofd krijgt.

Ik kan je helpen oude zaken los te laten, onomkeerbare situaties te accepteren en oplossingen te vinden voor problemen. Ik leer je de kracht van je geest en wil je moed en nieuwe energie schenken.ik ben spiritueel levens- en motivatie coach en wil jou met mijn intu├»tieve gaven helpen de knelpunten in je leven, werk of relatie helder te krijgen. Geloof in jezelf en houden van jezelf zijn kernwaarden in mijn communicatie met jou. We leven in tijden waarin we veel te veel 'moeten', ik leer je weer terug in het NU te komen zodat je weet waar je staat, samen kijken  waar je heen wilt en waar je heen kunt.

Behalve mensen coach werk ik al 20 jaar met dieren, o.a. met dierencommunicatie en Bach Bloesem Remedies.

Wanneer je na het overlijden van een geliefde (mens of dier) vast zit en niet verder kunt of wilt, ben ik er ook voor je.

Paws of Silence - BMH Begin
Betty Heideman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.