Persoonlijke groei Healing en reading

persoonlijke begeleiding bij de transformatie naar je ware zelf
Helmond

In mijn praktijk, zowel in Helmond als bij Het COM (voorheen Aquamarijn) in Eindhoven, is het mogelijk om individuele en groepsgewijze begeleiding te krijgen bij de transformatie naar jouw ware zelf.

'Weer in verbinding komen met jezelf, en durven van daaruit te gaan leven is mijns inziens het pad naar gezondheid, liefde en geluk. Door weer in je eigen kracht te komen en vanuit liefde te gaan handelen, ga je keuzes maken die bij jou horen en jou verrijken. Hoe meer jouw keuzes voortkomen uit jouw echte zelf, hoe gezonder, liefdevoller en gelukkiger je zult zijn.'

Wanneer je bij mij in de praktijk komt, stem ik mij af op jouw energie. Door hetgeen ik intu├»tief voel en ervaar met je te delen, kun je stap voor stap steeds dichterbij jezelf komen. Naast gesprekken kunnen indien nodig en gewenst ook meditaties en healing onderdeel zijn van de begeleiding.
Voor een uitgebreide omschrijving van hetgeen ik doe en waarvoor je bij mij terecht kunt, verwijs ik graag naar mijn website. Daar staat onder andere ook beschreven wat een transformatieproces inhoudt.
Mocht je telefonisch, of per mail graag meer informatie willen dan kan dat uiteraard ook.

Als bovenstaande informatie en mijn site je aanspreken, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Ik begeleid  je graag in jouw transformatie naar diegene die je in werkelijkheid bent!


Warme groet,

Elke de Kimpe

Energetisch therapeute Elke de Kimpe
Elke de Kimpe

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.