Welzijn Therapie (diverse)

Annemarie Aarts Holistische Massagetherapie
Eindhoven

Massagetherapie nodigt je uit om door middel van aanraking meer bewustwording te krijgen over hoe jij in jouw vel zit!

Wat is holistische massagetherapie?

In de holistische visie zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het lichaam is het gebied waar veranderingen op emotioneel, sociaal, mentaal en spiritueel gebied tot uiting komen. Je zou kunnen zeggen dat de geest zich uitdrukt in het lichaam.

 

Klachten zijn geen vergissing of een toevallige storing. Symptomen komen op ons pad en willen onze bewustwording wakker schudden. Door middels massage naar ons lichaam te luisteren, leren we wat het nodig heeft om in samenwerking met de geest op weg te gaan naar gezondheid. 

Vanuit holistisch perspectief is het niet per definitie het doel om symptomen te bestrijden, maar om ze te benutten. Door ons te richten op vechten tegen onze klachten, krijgen ze wel de aandacht die ze vragen, maar verliezen hun eigenlijke functie. 

 

Wat kan ik verwachten?

Tijdens een behandeling komen lichaam en geest beiden aan bod. Een gesprek voorafgaand aan de massage geeft een indruk van wat er op dat moment aandacht vraagt. Afgaande daarop, wordt in overeenstemming de passende  massage(vorm) gekozen. De massage nodigt je uit om lichamelijk aanwezig te zijn bij de verhalen in je hoofd. Waar voel je spanning? Waar voel je juist ontspanning? Kun je aanwezig blijven bij jouw gevoelens of wil je er liever van weg? Middels vragen die het gevoel aanspreken vind je zelf de weg terug naar een verbonden lichaam en geest. 

Holis Massagetherapie
Annemarie Aarts

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.