Welzijn Muziek & Zang

Life Alignment Sound Experience
Eindhoven

Sinds 2010 maakt de Life Alignment Sound Experience onderdeel uit van mijn praktijk. Het geeft mij veel voldoening op deze wijze mensen een bijzondere klankervaring te geven, zowel individueel als in groepen.

De Life Alignment Sound Experience is een nieuw concept gebaseerd op de tonen van de chakra's in 432Hz stemming. Hiermee kun je 

  • genieten van een heerlijk klankbad
  • diep ontspannen en tot rust komen
  • uit je hoofd komen en alle gedachten loslaten
  • je zelfhelend vermogen stimuleren
  • je chakra's activeren en balanceren
  • je openen voor hogere dimensies

Het bijzondere van de muziek van de Life Alignment Sound Experience, is dat deze is gecreëerd is in de natuurlijke frequentie van de 432Hz stemming én afgestemd is op basistonen behorend bij de chakra's.

Tijdens de sessies ga je zelf resoneren met deze natuurlijke frequenties. Je neemt de klanken niet alleen waar met je gehoor, maar met heel je lichaam en met al je chakra's. Geluid gaat door heel je lichaam heen, het dringt door in iedere cel. Elk chakra wordt aangeraakt.

Met de klanken van de Sound Experience worden hogere dimensies toegankelijker. Daarom kunnen er zich tijdens een Sound Experience multidimensionale ervaringen voordoen.

De Life Alignment Sound Experience kan zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden. Voor een impressie kun je de video beluisteren.

 

Life Alignment Coaching
Richard Hereijgers

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.