Persoonlijke groei Creativiteit

Schrijfcursussen | individuele schrijfbegeleiding | boekpublicatie | uitgeefadvies | schrijfcafé | s
HELVOIRT

Taalexpressie is het uitgangspunt voor mijn cursussen, trainingen en workshops: het vermogen ontwikkelen om te zeggen, te schrijven en vast te leggen wat je op je hart hebt. Jezelf laten zien door taal creatief te gebruiken. Je gebruikt passende woorden en zinnen als eigen materiaal om belevingen, gedachten en ideeën uit te drukken.

Je kunt bij mij terecht voor: 

-schrijfcursussen

-schrijfworkshops op maat

-schrijfcafé

-schrijfreizen

-individuele schrijfbegeleiding

 

Stroom van taal:

"Schrijven is een vorm van vertragen. Het is langzamer kijken naar wat er gebeurt, in plaats van meegaan in de snelheid van alledag. Schrijven helpt je om je aandacht te richten (focussen). Het is een manier om na te denken en jezelf uit te drukken. Je gebruikt daarbij je kennis en intuïtie, maar ook waarnemingen, herinneringen, beelden, emoties en gevoelens. Zodra je deze bronnen aanboort en naar het papier brengt, kun je er naar kijken. Op die manier breng je een stroom van taal op gang, een stroom die op een geheel eigen wijze naar boven borrelt."

Biografie / Over Lia Hesemans

Lia Hesemans is eindredacteur en schrijfcoach. Zij redigeert boeken voor educatieve uitgevers en geeft schrijftrainingen en -workshops aan professionals en particulieren. Het is haar missie om mensen te inspireren en op weg te helpen bij het toegankelijk maken van hun ideeën."

Lia Hesemans
Lia Hesemans

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.