Persoonlijke groei Rituelen en Ceremonies

Wonder boven Wonder Familieopstellingen en Rituelen
Son

Stel, je maakt een tekening van je familiesysteem. Dan worden er allerlei vertakkingen zichtbaar. Deze vertakkingen leiden je terug naar je voorouders, wat vaak vele generaties teruggaat. Als je kijkt naar de nerven van het blad in ons logo zie je dat ook; als een verlicht pad worden de vertakkingen naar je herkomst zichtbaar. Dat wat onbewust uit het systeem is meegenomen in het hier en nu, mag door een opstelling aan het licht komen.
‘Je bent de schakel tussen wat er was en wat er komt’.
We maken ook gebruik van Rituelen omdat het op dat moment meer dienend kan zijn dan een opstelling. Een ritueel is een meer vastomlijnde methode om heling te brengen in het systeem. Het inzetten van Rituelen is een belangrijke werkvorm uit onze beroepsopleiding Familieopstellingen & Rituelen bij Harrie de Kruijff. Tijdens vier Seminars Systemic Ritual bij Daan van Kampenhout hebben we dit verder uitgebouwd. Momenteel volgen we een aanvullende jaartraining Systemisch werken met het Sjamanistische Levenswiel bij Harrie de Kruijff en Marycke de Groot in Centrum Helios.
Miriam Zwaga (1958) en Henriette Thijssen (1968) verzorgen Thema-opstellingen , Dag-Seminars en Retraites op verschillende locaties. Miriam werkt o.a. als kunstzinnig coach en holistisch beeldend kunstenaar. Henriette is leerkracht en werkt tevens als kindercoach. In de samenwerking vullen zij elkaar op een bijzondere wijze aan. Daar waar hun kwaliteiten samenkomen ligt de kracht in het begeleiden van familieopstellingen en rituelen.
Je kunt bij ons deelnemen aan een familieopstelling tijdens Kennismakingsworkshops, Thema-workshops, Seminar-dagen voor een persoonlijk thema en in een vervolggroep voor meer diepgang met een vaste groep.

Wonder boven Wonder Familieopstellingen en Rituelen
Henriette Thijssen & Miriam Zwaga

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: