Persoonlijke groei Hypnotherapie

Paul van Gemert - Hypnotherapie
Eindhoven

Mijn naam is Paul van Gemert en ik ben registertherapeut BCZ®, ACT therapeut, Mindfulness trainer en coach. 

Wat is hypnose

Met hypnosetherapie maak je effectief contact maken met het onderbewuste.
Eigenlijk is hypnose (of trance) helemaal niet opzienbarend, maar alledaags en natuurlijk. Je lijkt te slapen, maar het tegendeel is waar. Van binnen ben je juist extra waakzaam en op jezelf geconcentreerd. Je kent het wel; dat je zo ‘verdiept’ bent in een film of boek dat je je omgeving niet meekrijgt. Hypnose lijkt daarop.

Waarom hypnose?

Therapeutische hypnose is één van de beste alternatieve behandelmethoden voor het oplossen van psychische, psychosomatische én fysieke problemen, door via ontspanning en verhoogde innerlijke concentratie de aard en oorzaak aan te pakken. Ziekenhuizen en zorgcentra passen steeds vaker hypnose toe. Hypnose biedt oplossingen die andere methodes vaak niet bereiken en vult reguliere medische zorg prima aan.


Wat gebeurt er precies tijdens een hypnosesessie?

Ik begeleid je, zodat u in een natuurlijke trance raakt. Je bent dan gevoeliger voor het opnemen en opslaan in je onderbewustzijn van nuttige suggesties. Ik voed je onderbewustzijn dus met suggesties die aansluiten bij wat je nodig hebt, om gevoel, gedrag en gedachten positief te veranderen. Van begin tot einde houdt je controle; je doet niets wat je niet wilt.
 

Wat kun je met hypnose bereiken?

Met therapeutische hypnose zijn veel verschillende klachten snel en effectief aan te pakken: depressieve klachten, fobie, spanningen, nervositeit, angst, burnout, trauma´s, slaapproblemen, faalangst, examenvrees, laag zelfvertrouwen, onzekerheid, neerslachtigheid,  hyperventilatie, dwangstoornissen.

Meer informatie: paulvangemert

Biografie / Over Paul van Gemert

Mijn naam is Paul van Gemert, vrijgevestigd psychosociaal therapeut, mindfulnesstrainer en coach. Ik ben geschoold in ACT therapie en training, Mindfulness, NLP en mensgericht coachen.

Opleidingen.

Mijn opleiding tot mensgericht coach volgde ik aan de ACC (Academie voor Counseling en Coaching).
Mijn opleidingen tot gekwalificeerd NLP Master practitioner, en Hypnose Master practitioner volgde ik bij Response Instituut in Roermond.De SHO registeropleiding Psychosociale basiskennis heb ik gevolgd bij het Bijscholings Instituut voor Therapeuten (BIVT) Ook mijn opleiding tot ACT therapeut heb ik gevolgd bij het Bijscholings Instituut voor Therapeuten (BIVT)

Bij het Centrum voor mindfulness (CvM) in Amsterdam ben ik opgeleid tot mindfulness trainer MBSR, categorie 1.

Om mijn kennis en kunde te verdiepen volg ik regelmatig bijscholing en neem ik deel aan intervisie en supervisie. Ik werk bovendien samen met collega's. Ik heb een relatie en ben vader van drie volwassen kinderen.

Paul van Gemert | Praktijk voor therapie, training en coaching
Paul van Gemert

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.