Gezondheid Voetreflexologie & Voetzorg

voetreflex in Ede
Ede

De praktijk voor voetreflexzonemassage Ede is er voor mensen die met natuurgeneeskundige behandeling gezond willen leven. Ine biedt je een luisterend oor, is betrokken, masseert met voetreflex, verlicht klachten, helpt waar ondersteuning nodig is. 

Voetreflex helpt. Niet altijd. Voor sommige klachten heel goed, bij andere niet. Voetreflextherapie hoort bij de complementaire geneeskunde. Het is een aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. Voetreflex kan de werking van organen en systemen in je lichaam beinvloeden. Het kan bijvoorbeeld helpen bij zwangerschapswensen en bij het beperken van klachten bij de overgang. Het kan je helpen in balans te komen en te blijven. Gezonder en gelukkiger te leven.

Dikwijls komen de omstandigheden, soms ook de reden, van de klachten als vanzelf aan bod. Soms kan Ine met advies over voeding en supplementen helpen. Soms ook zal het advies zijn naar de huisarts of andere zorgverleners te gaan. Alleen jouw gezondheid en welbevinden telt.

Zeker is een luisterend oor. Tijd voor jou, aandacht en voetreflex zijn vaste bestanddelen. Veel mensen voelen zich na een behandeling weer veel lekkerder.

Praktijk voor voetreflexzonemassage Ede
Ine in 't Veld

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.