Gezondheid Sport en Beweging

Allround Training Ede
Ede

Over Allround

Missie

Onze missie is om een bijdrage te leveren aan het gezonder maken van de maatschappij.

“Gezondheid is meer dan alleen niet ziek zijn. Gezondheid is fysiek, mentaal en sociaal optimaal welzijn”

(World Health Organisation)

Dit doen wij door het trainen en begeleiden van mensen uit de gehele maatschappij naar een gezonde en fitte levensstijl. Onze trainingen en trajecten zetten wij hierbij in als middel om fysieke, mentale en sociale persoonseigenschappen te optimaliseren.

Elke trainer van Allround heeft zijn of haar eigen talenten. Een ieder deelt bewust zijn of haar kennis, zodat mensen uiteindelijk zelfstandig hun algehele conditie kunnen managen. Doordat mensen ervaren dat zij hun eigen gezondheid kunnen managen, is het ‘automatische’ gevolg dat ze een groei doormaken op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Dit werkt als een ‘olievlek’ in de maatschappij omdat zij zich gelukkiger en gezonder gaan voelen. Wij stimuleren dat een ieder vervolgens bewust zijn of haar kennis ook weer aan de directe omgeving deelt, zodat eenzelfde groei doorgemaakt kan worden.

Wij coachen op persoonseigenschappen zoals bijvoorbeeld doorzettingsvermogen, communicatie en samenwerken. Hiervoor gebruiken wij 4 pijlers, om het beste uit jezelf te halen:

Beweging

Rust

Voeding

Positiviteit

 

Ontwikkelen en doorgeven!

Wij ervaren dat wij een talent hebben gekregen om door sport mensen te bereiken. Wij geloven dat als je bereid bent om het maximale uit jezelf te halen en jezelf te aanvaarden zoals je bent je hierdoor een beter mens wordt en je daardoor ook meer kunt betekenen voor mensen om je heen.

Allround Training Ede
Gerdo Rozeboom

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.