Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Annelyn de Boer Coaching Voor Hoogsensitieve personen
Ede

Ik ben Psychosociaal therapeut en coach. In mijn praktijk begeleid ik hooggevoelige jongeren en volwassenen

Hoe zet ik me in voor jou?
Tijdens sessies van 1,5 uur ben ik je klankbord, je spiegel, je ‘reisgenoot’ en je adviseur. Je krijgt ruimte om jezelf te begrijpen en weer achter jezelf te staan. Je herstelt je eigen kracht en volgt je intuïtie zodat je hooggevoelige kwaliteiten naar voren kunnen komen. Zo maak je optimaal gebruik van je sterke én kwetsbare kanten. Dit brengt speelsheid en levensplezier! Ik noem dit het ‘Pippi Langkous’ gevoel :-). Door inzicht in je processen, je levensthema's en daaruit voortvloeiende leerpunten houd je grip op je levenspad en kun je jezelf de goede richting op sturen. Niets gebeurt voor niets!

'SEABREEZE'-dagen in Noordwijk, voor hoogsensitieve coaches/hulpverleners en particulieren 
Ben je je levensvreugde (gedeeltelijk) kwijt of voel je teveel stress, dan is het tijd voor een investering in jezelf. Een hele dag met en voor jezelf in de buurt van de zee. Voelen, nadenken, uitwaaien, plannen smeden, veranderingen inzetten, enz. Ik spiegel en spar met je zodat je verder komt in je leven en je je eigen bruis weer kunt voelen en inzetten. Voor meer informatie over deze dagen kun je me mailen. Kijk ook in de agenda.

Ik heb ‘Het HSP-COLLEGE’ opgericht in Ede-Lunteren. Een warm netwerk voor herkenning, erkenning en groei voor iedereen die gevoeliger is dan de gemiddelde mens. Met regelmaat een inspirerende activiteit en de mogelijkheid elkaar te ontmoeten. Zie de agenda of mijn website.

Annelyn de Boer - Coaching voor Hoog Sensitieve Personen /HSP-HSS
Annelyn de Boer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.