Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

(Systemische) Paardencoaching en eco coach
Ede, Nijmegen, Arnhem, Lunteren en op lo

Paarden zijn wonderbaarlijk goed in staat om een coachee (weer) in zijn/haar eigen authentieke kracht te krijgen. Oftewel op z’n oer-Hollands: “Gewoon met beide benen op de grond, dus jezelf mogen en laten zijn”.

(Systemische) Paardencoaching is een effectieve manier van het coachen van mensen of teams met behulp van een paard met weinig woorden. Het paard is hierbij de indicator die aangeeft en inzicht geeft aan de coachee of het team van zijn bewuste of onbewuste non-verbale communicatie.

Paardencoaching is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn. Lees ook eens de sectie ‘testimonials’, waarin coachees vertellen over hun ervaringen tijdens een van mijn sessies. Naast systemisch paardencoach ben ik ook gecertificeerd ECO-coach. Dit is een innovatieve manier van coaching voor (top) sporters, ruiters en bedrijven die ook in combinatie met paardencoaching gegeven kan worden.
 

SDM horses beschikt over ludieke locaties in Gelderland, Nijmegen, Ede, Arnhem, Veluwe enz. waar ook mogelijkheden zijn voor een lunch, high-tea, diner, overnachting en rustige vergaderzalen die van alle gemakken zijn voorzien. Tevens hebben wij connecties met collega coaches en trainers die zonder paarden werken. Deze kunnen prima tijdens een  worden ingepland. Neem vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

SDM horses | Paardencoaching Gelderland
Margien Wouters

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.