Persoonlijke groei Sjamanisme

Magische Reizen
Lunteren

Een spiritueel avontuur dat is wat sjamanisme voor ons is. Een eeuwenoude en daarmee zo diep voelbaare manier van zijn en helen. Er zijn vele definities, tradities en manieren van werken. Wij hangen geen specifieke traditie aan omdat we in onze levenreis ons eigen sjamanisme hebben herinnert. Dat is de wijsheid die wil stromen en die we delen in ons werk. 

We geven individuele sessies en workshops gericht op het ontmoeten van je kachtdieren, het reizen door de bewustzijnswerelden die in sjamanisme gebruikelijk zijn. Werelden waarin helpers, gidsen, kracht- en totemdieren zich aan je tonen, zich met je verbinden en bondgenoten worden in de realiteit van alle dag. De middenwereld noemen we die realiteit en zelfs daarin kun je reizen naar verleden en toekomst zodat je kracht nu optimaal kan zijn. We bieden de bedding om die wijsheid op te halen, te transformeren wat nodig is zodat je levensenergie optimaal stroomt. De individuele sessies geven we in een yurt die in Lunteren is opgebouwd en waar we ook onze zweethut hebben gebouwd. Ceremonies die je in de agenda kunt verwachten zijn de zweethut, het medicijnwiel, de talking stick, de shamanic journeys (drumreizen), sjamanistische trancedans, holotropic breath (ademwerk) en retraites in en met de natuur.  We nemen je mee naar een prachtig centrum in Lunteren en op krachtplekken in Nederland en zodra het weer in vrijheid kan ook in het buitenland. 

Kijk op de agenda van magischereizen voor het actuele aanbod.  

Biografie / Over Theo & Erica

Ik ben gediplomeerd lichaamsgericht psychotherapeut voor (trans)persoonlijke groei met ruime ervaring in het begeleiden van mensen, die zich willen bevrijden van beperkingen en patronen die je belemmeren. Mensen, die hun bewustzijn willen verruimen en meer willen leven in liefde, vrijheid en geluk. Door zelf steeds in ontwikkeling te zijn is mijn begeleiding holistisch geworden.

In 1996 startte ik als coach/trainer/assessor in het bedrijfsleven. De targets braken me op en ik had veel baat bij lichaamsgerichte en energetische therapie, om uit mijn hoofd te zakken naar mijn hart. Ik vond het zo krachtig, dat ik besloot lichaamsgericht en energetisch te gaan werken. Sinds 2008 gediplomeerd en werkzaam als coach/therapeut en trainer in dit werkgebied, dat door zorgverzekeraars wordt vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Ik blijf mij ontwikkelen om als mens een effectieve begeleider voor je te zijn, ik bezoek veel krachtplekken over de wereld en leer van andere culturen, wijze genezers en werk steeds vanuit mijn hart met wat zich aandient. Ik breng Liefde, Helderheid, Integriteit, Directheid, Zachtheid als kwaliteiten en wijsheid mee, die ik graag inzet om jou te ondersteunen. Samen met mijn man Theo organiseer ik magische spirituele reizen en sjamanistische workshops. 

Heb je behoefte aan persoonlijke groei en zoek je een krachtige begeleider, die het beste uit jou haalt? Maak dan vrijblijven kennis in een intake gesprek.

de bedding voor (trans)persoonlijke groei
Theo & Erica

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: