Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

(Afslank) Coach mbv Vasten en Nei
Lunteren

Vasten doen we allemaal al, ‘s nachts. Verleng je dit met een  paar uur door na je avondmaaltijd alleen water te drinken en misschien zelfs je ontbijt een paar uur uit te stellen dan heb je al snel zo’n 16 uren gevast. Dat is een mooi voordeel voor je mentale en fysieke gezondheid en/of je slanke lijn. Klinkt simpel toch? En het even niet eten is echt niet zo lastig als het lijkt. Strenge diëten wekken vaak na een aantal weken weerstand op. Dat geeft stress en stress hebben we al genoeg in ons leven. Vasten geeft je lichaam rust en daardoor krijgt het ook de kans om de ‘rommel’ eens op te ruimen en  opgeslagen vetten te gaan verbruiken voor energie. En hoe fijn is het als je er op kan vertrouwen dat je leven gewoon doorgaat ook al is er even niets te eten. Zullen we samen gaan onderzoeken welke manier van vasten het beste past in jouw leven? 

Ik ben enthousiast, motiverend en gepassioneerd. Mijn kracht is luisteren naar jouw verhaal, en horen wat je niet met woorden zegt. 

Naast het vasten gebruik ik NEI, neuro emotionele integratie, om (onbewuste) belemmeringen en overtuigingen op te lossen zodat jij vrij bent en je doel bereikt. 

Altijd leuk als je contact met me op neemt om je vraag te stellen. Wat kan ik betekenen voor jou?

Biografie / Over Pauline Bruil

Na 23 jaar huisvrouw met de vrijheid om mezelf te kunnen ontwikkelen werd het tijd om mijn kennis en ervaring te delen en richtte ik mijn praktijk Vastenthousiast op. Want voor mij is er niets mooier dan mensen blijmaken met zichzelf. Ik zeg dan ook al jaren, ‘doe wat goed voelt voor jou’. En daar word ik dan weer blij van. 

Mijn naam is Pauline, getrouwd en twee volwassen kinderen. Ik heb jarenlang golf gespeeld en wisselde dat in voor portret-en kunstschilder. Het alleen zijn  brak me op en Vastenthousiast ontstond nadat ik de opleiding tot Vitaliteitscoach had afgerond. 

Een greep uit de vele cursussen die heb gevolgd zijn voetreflexmassage, ontspanningsmassages, Therapeutic Touch, Touch for Health,   Mediumschap,  Intermittent Fasting Expert, Oerslank B Licentie en natuurvoeding. 

En één ding is zeker, ik zal me altijd blijven ontwikkelen en ik raak nooit uitgeleerd. 

Vastenthousiast
Pauline Bruil

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: