Duurzaamheid Administratieve dienstverlening

Belasting, administratie en advies
Bennekom

Ik verzorg uw belastingaangifte, doe uw administratie en vraag toeslagen aan. Ook kan ik uw klant ondersteunen als deze hulp nodig heeft bij zijn of haar aangifte. Advies nodig i.v.m. investeringen, over de (nieuwe) KOR of de keuze auto zakelijk of privé? Voor al deze en andere fiscale ondernemersvragen kunt u bij mij terecht!

Maar ook over levensvragen zoals schenken of  een (levens)testament bent u of uw klant bij mij aan het juiste adres. Ik prikkel het denkproces over wat belangrijk kan zijn en hoe dat te regelen. Ook als executeur van een nalatenschap kunt u bij mij terecht.

Het gaat mij niet alleen om de kale cijfers of inhoudelijke vragen maar ook om de mens erachter. Zelfredzaamheid is voor ieder mens, voor zover mogelijk, een groot goed. Ik wil met mijn wijze van ondersteuning en advies daaraan bijdragen.

Biografie / Over Jolande van Nieuwkerk RBc

Opgegroeid op een glastuinbouwbedrijf heb ik het ondernemen van dichtbij meegemaakt. Nu ik zelf ondernemer ben, ervaar ik dat sommige ondernemersvraagstukken van alle tijden zijn. 

Ik ben als Register Belastingconsulent  en ingeschreven bij het Register Belastingadviseurs. Door o.a. Permanente Educatie blijf ik bij met ontwikkelingen. 

Van Nieuwkerk Belastingadvies
Jolande van Nieuwkerk RBc

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: