Gezondheid Homeopathie

Homeopathie en coaching
Lunteren

Een homeopathisch middel zorgt dat uw zelfgenezend vermogen en weerstand weer goed gaan werken. Homeopathie werkt bij klachten als migraine, vermoeidheid na de ziekte van Pfeiffer, hooikoorts of slecht slapen. In de praktijk zie ik geregeld vrouwen met hormonale klachten rond zwangerschap en overgang. Bij pasgeborenen werkt homeopathie vaak goed bij krampjes en onrust van uw kindje. U kunt het veilig gebruiken naast medicijnen van uw huisarts. De praktijk zit zowel in Lunteren als in Wageningen en een afspraak 's avonds of op zaterdagochtend is geen probleem. Wist u dat homeopathie ook goed werkt voor uw dier? 

Naast homeopathie voor mens en dier bied ik coaching voor situaties waarin u vastloopt. Knopen doorhakken, of het nu op het werk is of in een relatie, kunnen best lastig zijn. Blijft u maar in een kringetje ronddraaien, dan help ik u graag een paar stappen verder. Ik gebruik daarbij verschillende technieken als kernkwaliteiten, NLP en familieopstellingen. Samen kijken we naar uw situatie en naar een manier om anders te handelen. Ik geef u geen advies maar zet u aan het werk, zodat u een verandering zelf in gang zet en zodat deze ook beklijft. Binnen vijf sessies heeft u inzicht en weer uitzicht. 

Biografie / Over Monique du Pau

Als twaalfjarige gaf mijn huisarts me een paar kleine korreltjes omdat ik zo benauwd was. De benauwdheid bleef daarna weg en het moment dat ik die korrels kreeg is me altijd bijgebleven. Het bleek een homeopathisch middel te zijn. Ik was gefascineerd en wilde er alles over weten. Na mijn opleiding tot homeopaat voor dieren bleef het vak me boeien en sinds 2013 combineer ik een homeopathische praktijk voor mens en dier. 

Ik blijf het bijzonder vinden dat mensen me heel veel vertellen en zo open zijn. Met al die puzzelstukjes uit hun verhaal zoek ik een homeopathisch middel wat hun klacht beter maakt. Soms is het een makkelijke puzzel, soms is ie lastig maar ik maak hem af. En ik voel me bevoorrecht dat ik met zulke kleine korrels vaak zo’n groot verschil kan maken.

In 2016 heb ik het diploma Medische Basiskennis opnieuw behaald, waardoor mijn consulten in aanmerking blijven komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Naast nascholingen homeopathie die ik met plezier volg, verdiep ik me ook in de orthomoleculaire geneeswijze. Homeopathie is niet altijd voldoende als iemand een tekort heeft aan bepaalde vitamines en mineralen en door ook hierin te adviseren zijn mijn resultaten beter geworden.

Naast homeopathie is een goed gesprek vaak de aanleiding om dingen anders te doen. Daarom heb ik in 2019 de opleiding Professioneel Coach gevolgd bij de Academie voor Psychodynamica. Met technieken als het genogram, NLP, kernkwaliteiten en familieopstellingen help ik u graag verder.

Homeopathie en coaching
Monique du Pau

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: