Gezondheid Dieren

Gedragstherapie hond/paard, sportmassage paard, horsemanship, Bach bloesems
Ede

All Two Fours helpt bij al uw communicatie problemen met honden en paarden! Gedragstherapie, sportmassage paarden, horsemanship, Bach bloesem adviezen. Wij zijn er voor mensen én dieren!

Tevens het adres voor vertalingen in de talen Nederlands, Engels, Duits en Italiaans. (Frans op aanvraag). Als auteur en copywriter schrijven wij al uw teksten of verzorgen wij een redactionele check. Gespecialiseerd in teksten rondom honden en paarden, medische,-en veterinaire onderwerpen.

 

 

Biografie / Over Anita van Adelsbergen

Anita van Adelsbergen is native speaker van het Nederlands, Engels en Duits en is tolk, vertaler (en auteur) van publicaties op het gebied van complementaire geneeswijzen, reguliere geneeskunde, veterinaire geneeskunde, paarden(sport), kynologie en algemene teksten. Haar werktalen zijn Nederlands, Engels, Duits, Italiaans en Frans. Daarnaast behaalde ze diploma's op het gebied van horsemanship, sportmassage voor paarden, gedragstherapie voor honden en paarden, energetische diertherapie, bach bloesems en coaching.  Anita helpt mens en dier door het oplossen van communicatieproblemen. Hierbij vertaalt ze als het ware het gedrag van het paard naar de mens toe en andersom.

 

All Two Fours Animal wellness
Anita van Adelsbergen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: