Welzijn Communicatie en presentatie

Vertalingen, redactie, communicatie advies rondom welzijn, gezondheid, geneeskunde
Ede

Ciao Chow Translations is al 20 jaar een vertrouwd adres voor al uw (bewuste) vertalingen en tolkdiensten op het gebied van alternatieve geneeswijzen, medisch, veterinair en dieren. Tevens Ayurveda specialist en gedragsadviseur hond en paard.

U kunt bij ons terecht voor vertalingen in de talen Nederlands, Engels, Duits en Italiaans. (Frans op aanvraag). Door onze opleiding in de Ayurveda zijn wij ook bekend met het Sanskriet en vertalen ook teksten op het gebied van de Ayurveda en yoga. Als auteur en copywriter schrijven wij al uw teksten of verzorgen wij een redactionele check. 

Als gedragsadviseur voor honden en paarden staan wij ook mensen bij voor een betere communicatie tussen mens en dier. 

 

Biografie / Over Anita van Adelsbergen

Anita van Adelsbergen is native speaker van het Nederlands, Engels en Duits en is tolk, vertaler (en auteur) van publicaties op het gebied van complementaire geneeswijzen, reguliere geneeskunde, veterinaire geneeskunde, paarden(sport), kynologie, ayurveda en algemene teksten. Haar werktalen zijn Nederlands, Engels, Duits, Italiaans en Frans. Door de opleiding Ayurveda heeft ze tevens basiskennis van het Sanskriet. Daarnaast behaalde ze diploma's op het gebied van sportmassage voor paarden, gedragstherapie voor honden en paarden, energetische diertherapie, bach bloesems en coaching.  

 

Ciao Chow Translations
Anita van Adelsbergen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.