Persoonlijke groei Energetisch werk

Healing en Begeleiding
Ede

Hoe verloopt een healing

Ik verbind mijzelf met de universele energie van onvoorwaardelijke liefde.

Ik verbind jou als cliënt met de universele energie van onvoorwaardelijke liefde (op afstand of door lichte aanraking van de schouders of handen).

Bij jou wordt hierdoor je eigen zelfhelende vermogen in werking gezet. Jij wordt nu de ‘healer’ en je heelt jezelf. Hierdoor komen je ziel (spirituele kern), je gedachten, emoties en lichaam weer beter met elkaar in balans

Wat is het doel van een healing

Het doel van en healing is om jou weer beter in contact te brengen met jezelf en je eigen helende vermogen.
Daardoor kan de oorzaak van jouw klacht op lichamelijk, emotioneel, geestelijk of spiritueel gebied gedeeltelijk of geheel weggenomen worden.

Hierdoor kan je beter omgaan met je klacht en daarnaast kan je klacht verminderen of verdwijnen.

Het doel van healing is dus niet specifiek gericht op het ‘helen’ van je uiterlijke klacht. Raadpleeg daarom bij klachten ook altijd een arts: healing is een aanvulling op de reguliere zorg (geen vervanging).

Wat kun je verwachten in mijn persoonlijke benadering

Het is belangrijk dat er een ‘klik’ is tussen ons en dat je je op je gemak voelt in de healing en begeleiding. In de sessie is hier aandacht voor en gaan we alleen verder als dat goede gevoel er werkelijk is.
Daarnaast staat voor mij centraal dat je de begeleidingswijze ten allen tijden als integer, veilig en liefdevol ervaart.

Biografie / Over Jan van der Weide

 

Wie ben ik?

Jan van der Weide, getrouwd met Irmtraud en vader van twee dochters en pake van 2 kleinkinderen, een meisje en een jongen.

Tot april 2013 ben ik 36 jaar werkzaam geweest als begeleider en trainer in de zorgsector. Training en begeleiding van werkers, teams en managers op thema’s als: communicatie, methodiek, agressie/ veiligheid en opvang na schokkende gebeurtenissen.

In 2015 merkte ik dat ik toe was aan een nieuwe wending in mijn leven. En dat heeft geleid tot allereerst een praktijk in relatiebegeleiding en nu een praktijk in Healing en Begeleiding.

Mijn eigen ervaring in healing

Als jonge vader werd ik mij er bewust van dat je handen bij kinderen kunnen ‘helen’ bij ongelukjes, pijn of verdriet. Later in mijn arbeid als begeleider en trainer merkte ik dat mijn eigen uitstraling van universele liefdesenergie een positieve invloed had op de jongeren en volwassenen die ik begeleidde en trainde.

In de laatste jaren, vooral door de door mij gevolgde trainingen in het werken met Quantum Energie, kwam de innerlijke wens naar boven om hier bewust wat mee te gaan doen in de omgang met cliënten. Vandaar het starten van deze praktijk in Healing en Begeleiding

Wie ben ik in de begeleiding

De woorden die dat het beste weergeven zijn: integer, veilig, open, liefdevol, humorvol en praktisch. Steeds op zoek en nieuwsgierig naar de kern van wat er speelt, wat het voor het nu betekent en hoe door healing en begeleiding ondersteuning, ontwikkeling en ‘genezing’ kan plaatsvinden. Erop vertrouwend dat als de ‘klik’ er is in de begeleiding, de antwoorden en de heling zich vanzelf aandienen.

Healing en Begeleiding Jan van der Weide
Jan van der Weide

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.