Gezondheid Voedingsadvies & Coaching

New You, food & Coaching helpt jou naar een gezondere levensstijl
EDE GLD

New You, Food & Coaching adviseert, begeleidt en coacht op het gebied van gezonde voeding, levensstijl, gewichtsverlies of aankomen, sport en beweging. New You is er voor een ieder die bereid is om zijn/haar gezondheid te verbeteren en daar ook actie voor te ondernemen. In de hoofdzaak door middel van het voedingspatroon maar verder ook door te kijken naar mindfulness, beweging en rust.

Een gezonde levensstijl is in deze tijd lastig om vol te houden, op iedere hoek zijn verleidingen, we hebben er eigenlijk geen tijd voor en vaak willen we er vooral niet te veel moeite voor doen. Wil jij een gezonde levensstijl ontwikkelen? Je doelen bereiken? Afvallen, aankomen, meer gaan bewegen, meer rust creĆ«ren of gewoon gezonder eten? Lees dan verder, hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

Ik ga met je aan de slag om die gezonde levensstijl te ontwikkelen die bij jou past, zodat jij op het juiste gewicht komt, meer energie krijgt en lekkerder in je vel zit. Dit doen we door middel van vier pijlers, waarvan ik vind dat ze belangrijk zijn voor een gezonde levensstijl, namelijk: Voeding, rust, bewegen en mindset. Al deze pijlers zijn (bijna) even belangrijk, wanneer er 1 of meerdere uit balans zijn, kun je problemen of hinder ondervinden. Ik kan je dan ook op al deze pijlers advies geven en/of begeleiden.

Een no nonsense aanpak waarbij de basis gezonde voeding is, echt eten en geen magische formules.

New You, Food & Coaching
Joyce van Assen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: