Persoonlijke groei Familie- en systeemopstellingen

Snel loslaten van oude patronen en je verbinden met je diepste verlangen
Bennekom

Heb jij last van een steeds terugkerend probleem of thema in je leven? En wil je er graag vanaf? 
Dan is het goed om te weten dat ik je kan helpen. Een terugkerend thema of probleem wijst vaak op een systemische oorzaak. 

We leven, werken en leren in systemen (groepen). Je ontleent een groot deel van je 'zijn' uit een systeem. Het systeem met de meeste invloed is het familiesysteem. Oftewel het gezin waarin je bent opgegroeid. Ieder systeem kent drie basisprincipes om goed te functioneren. 

- De eerste zegt wat over het recht om erbij te mogen horen
- De tweede over de plek binnen je systeem
- De derde gaat over een balans tussen geven en nemen.Is er sprake van een verstoring in deze balans. Dan ontstaan er bepaalde dynamieken. Deze dynamieken zijn niet zichtbaar aan de oppervlakte en kunnen veel teweeg brengen bij je. Daar heb je last van.

Een familieopstelling haalt deze dynamiek voor jou naar de oppervlakte. Je krijgt snel nieuwe inzichten en vaak is er ook direct een oplossing zichtbaar!

Ik heb de jaaropleiding gevolgd bij Hylke Bonnema in Amsterdam. 

Wil je meer weten over een familieopstelling? Lees dan de ervaringen van anderen op onze website of mail ons via  

 

Biografie / Over Janneke Tiemissen

Hallo, Mijn naam is Janneke Tiemissen. Ik ben het gezicht achter Tiemcoach. Vanuit mijn praktijk in Bennekom, coach en train ik mensen in persoonlijke groei en bewustzijn. Dit helpt je om weer dichter bij jezelf te komen en beter in balans te blijven. Ik werk vooral met gevoelige mensen die last hebben van faalangst, burn-outklachten of AD(H)D klachten. Het gevoel staat voor mij gelijk aan je innerlijk kompas, je mag er op (leren) vertrouwen. Eenmaal goed in verbinding met je gevoel, dan weet je precies wat je nodig hebt en kun je zelf de juiste koers houden in je leven!  

Mijn grote passie is muziek maken en luisteren. Ik zing en speel gitaar. Ik houd van de natuur. In mijn vrije tijd ben ik veel in de bossen, op de hei of aan het strand te vinden. Het lijkt me leuk om je te mogen ontmoeten!

Tiemissen Coaching en Training
Janneke Tiemissen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.