Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

ontwikkeling
Ede

Waarom zou je een talenten analyse doen?

Er wordt veel van je gevraagd in deze dynamische maatschappij. En er wordt van alles van je verwacht. Een fijne partner zijn, een goede collega, een liefhebbende ouder, een prettige medewerker en ga zo maar door. Grenzen stellen en goed voor jezelf zorgen is daarbij soms echt lastig!

Een beroepskeuze die je ooit hebt gedaan en waarvan je je  nu afvraagt of die nog wel bij je past. Ook zoiets waar je lang over na kunt denken. Of je bent juist op zoek naar de juiste studie. Wat moet je toch kiezen. Er zijn zoveel mogelijkheden. En vraag je je af wat er nu echt bij je past.

Misschien ben je herstellende van een burn-out en moet je weer aan het werk, maar zie je er enorm tegenop.

Eenduidige antwoorden zijn hier niet op. Maar ik kan je wel helpen in het proces naar het zoeken van de antwoorden op vragen die je misschien hebt. Die antwoorden helpen jou in het nemen van de juiste beslissing of het nemen van een belangrijke stap.

Biografie / Over Joyce Heijnsdijk

'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' Kent u die slogan nog? Hij loopt als een rode draad door mijn leven. Voor jezelf en je gezin kunnen zorgen is belangrijk voor mij. Daarbij is het voor mij vanzelfsprekend om te blijven leren en ontwikkelen. Dat gun ik iedereen. Ik deel mijn kennis graag.

Mijn passie is dan ook anderen te ondersteunen bij het ontwikkelen van zichzelf. Reflecteren en feedback zijn hierbij belangrijke hulpmiddelen.

Mijn andere grote passie zijn 'bijzondere mensen', want dat zijn mensen met een verstandelijke beperking in mijn beleving. Chiel Egberts zei tijdens een training Driehoekskunde: 'Ze zijn niet los verkrijgbaar'. Gelukkig niet zou ik zeggen. Het is mijn missie om de verbinding te leggen in de driehoek. In de VG tussen ouders, hun kind met een verstandelijke beperking en de professional. In de ouderenzorg de verbinding tussen het volwassen kind, de oudere en de professional. Hoe beter de verbinding hoe meer het kind/de oudere kan floreren.

Joyce Heijnsdijk Ontwikkel Buro
Joyce Heijnsdijk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.