Persoonlijke groei Yoga

Connectyin - Yin Yoga en meer
Ede

Met al wat ik deel, help je jezelf herinneren aan wie je werkelijk bent. Wees welkom!

Yin Yoga is een heel rustige, ontspannen vorm van yoga. De houdingen zijn meestal zittend of liggend en worden enige tijd aangehouden waardoor je je bindweefsel stimuleert. Je bindweefsel is een heel groot netwerk door je hele lichaam heen waardoor alles met elkaar verbonden is. Door hier weer ruimte in aan te brengen, ervaar je meer rust, ontspanning en ruimte in heel jouw lichaam.

Yoga Nidra is een diepe meditatietechniek waarbij je lichaam slaapt en jouw geest wakker is. Terwijl je comfortabel op de mat ligt, wordt je begeleid door deze techniek heen en zul je een diepe ontspanning ervaren. Naar het schijnt staat 30 minuten Yoga Nidra gelijk aan een uur of 3 slaap!

Yin XL vindt maandelijks plaats op vrijdagavond en is een extra lange Yin Yoga les. Tijdens de houdingen kom je nog dieper in ontspanning door bijvoorbeeld Reiki, Helende Harp of een Klankreis. Dompel jezelf onder in ruim 2 uur ontspanning!

Yin & Klankreis is een combinatie van een Yin Yoga les met daarna een Klankreis gegeven door Bram (Bardo Flutes). Bram is bouwt Native Style fluiten van hout, bamboe en takken die hij vindt tijdens zijn wandelingen in het bos. Daarnaast is hij Klankheler en neemt hij je met verschillende klanken mee op reis. Zo worden o.a. zijn eigen gebouwde fluiten als ook klankschalen, stemvorken, shrutibox, keelzang ingezet om je te bedekken met een deken van geluid.

 

Connectyin
Vera Develing

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.