Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Duurzame Liefde
Lunteren

Duurzame Liefde gaat over de balans tussen je mentale lichaam, je emotionele lichaam, je fysieke lichaam en je spiritueel lichaam (je energetische lichamen). Als je weet wie je bent, waarom je hier bent, en een duurzame relatie met jezelf hebt opgebouwd kun je de magie van al het leven in het moment, licht en donker in eenheid, in en door je heen te ervaren. Dan ben je een moderne mens in verbinding met het geheel.

Ik ben de spiegel van jouw ziel en begeleid je in het proces naar een duurzame relatie met jezelf. Door contact te maken met jouw hogere zelf laat ik laat ik je zien waar jouw vraag over gaat, of wat de volgende stap is in jouw proces. Aan de hand hiervan kijken we wat er concreet nodig is om dit vorm te geven in je leven. 

In dit proces komen er vanzelfsprekend verdichte energieĆ«n aan het licht. Dit uit zich in overtuigingen en patronen die soms al duizenden jaren oud zijn. Samen gaan we naar de kern hiervan zodat de energie op deze plekken weer kan gaan stromen. Zo komt er steeds meer ruimte voor je licht. De relatie met je lichaam en je levenstijl horen hier ook bij. Zodat de liefde ook helemaal door je lichaam heen stroomt.

Voorbij je persoonlijke verhalen ligt de verbinding met de bron en de lichtwereld. Daar waar de magie begint!

Nikki van Beers
Nikki van Beers

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.