Welzijn Creativiteit


Dronten

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Er zijn momenten in het leven die om (extra) aandacht vragen. Dit zou je kunnen uiten in klanken, middels je stem, of  in kleur middels ‘intuïtief schilderen’. Je kunt hierbij denken aan mooie momenten, een ommekeer of een crisis in je leven. Meestal is het resultaat verbluffend, wist je niet dat je het in je had en komen er nieuwe inzichten naar voren.

Misschien heb je gewoon zin in een ontspannen dagje creatieve expressie. Het hoofd leeg maken, bezig zijn met heel iets anders dan je in het dagelijks leven gewend bent. Alleen, of met vriendinnen, zussen, moeder of kind. Je kunt helemaal los gaan met verf of uit je dak met zingen.

Mijn affiniteit en interesse ligt bij mensen. Wat iemand beweegt, wat iemand verbindt, waar ligt de kracht en dat op allerlei momenten in het leven.

Mijn ervaring met kanker vanuit het ouderlijk huis, binnen mijn gezin en in het werk maken dat ik mensen met kanker graag verder help. Niet vanuit moeilijk, moeilijk, moeilijk (want dat is het) maar vanuit, waar sta je nu en hoe kan je verder, waar zit je kracht en hoe krijgen we die naar boven. Natuurlijk is er ruimte voor hartverscheurend huilen en heerlijk klagen, maar daarna… de energie vinden om weer verder te kunnen…

WilVrijUit
Willie Kuper- Groenenberg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.