Persoonlijke groei Yoga

Sun You Yoga
Dronten

Sun You Yoga

Heb je behoefte aan rust en ontspanning? Zoek je een vorm van rustige beweging met een uitdaging die prettig is om te doen? Wil je sterker en soepeler worden in je geest en in je lichaam? Wil je meer focus in je dagelijkse leven? Wil je bewust leren ademhalen? Wil je jou evenwichtiger voelen? Dan is yoga iets voor jou. 

Iedere woensdagochtend en donderdagavond zijn er yogalessen bij Sun You Yoga in Dronten. Ervaar tijdens een proefes wat yoga met jou doet.  

Is je kind onrustig of moe? Heeft je kind een slechte concentratie op school? Krijgt je kind te veel prikkels binnen? Ben je op zoek naar een leuke rustige bezigheid waarbij je kind soepel en sterk wordt? Yoga is dan geschikt! Geef je kind op voor een proefles op woensdagmiddag. 

De Hatha yoga waarin ik les geef, is gericht op soepelheid en kracht van lichaam en geest. Door het beoefenen van yoga ervaar je rust in je hoofd, kracht en ontspanning in je spieren en je ademhaling wordt dieper. 

Mijn doel in de yogalessen is balans brengen in je dagelijks leven, meer eenheid laten ervaren met jezelf en je omgeving en je beter te leren focussen op wat belangrijk is. 

Kijk voor meer informatie op de site en voor persoonlijke informatie kun je mij bellen of mailen. 

Sun You Yoga
Jacqueline ten Cate

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.