Gezondheid Voedingsadvies & Coaching

Florissant Begeleiding
Biddinghuizen / Dronten / Swifterbant

Florissant Begeleiding coacht naar een gezond eetpatroon voor klein en groot. Als voedingsdeskundige en kindervoedingscoach zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen. We geven tools aan jou en je kind bij het afvallen, door het aanleren van een gezond eetpatroon.

Het huidige voedingspatroon wordt als uitgangspunt genomen. Door hierin zo klein mogelijke aanpassingen te doen wordt het stap voor stap omgebogen naar een gezonder voedingspatroon. Op deze manier zul je geleidelijk afvallen en in staat zijn om gezondere keuzes te maken voor het hele gezin. Wij gaan voor een blijvend resultaat!

Ook kan eetgedrag van een kind een last ervaren worden binnen het gezin. Misschien lust het kind weinig tot niets, of eet uw kind bijvoorbeeld alleen maar brood en geen warme maaltijd of juist andersom en maak je je daar zorgen over. Door de tips van Florissant Begeleiding lukt het om weer gewoon ouder zijn en de maaltijden worden weer de gezellige familie momenten.

De kinderbegeleiding doen wij aan de hand van de methode KikforKids. Met behulp van dit leuke werkboekje spellen en materialen begeleiden we kinderen met hun ouders naar een gezond eet,- en leefpatroon voor de rest van hun leven.

Florissant Begeleiding komt bij je thuis. In je eigen veilige omgeving gaan we samen op zoek naar haalbare doelen en geven we informatie over de juiste keuzes.

Wilt u binnen uw kantoor, uw sportclub, op de school, op peuterspeelzaal , op kinderdagverblijf het voedingsbeleid ombuigen naar een gezonde variant. Wij bieden u daarin ondersteuning op maat.  


Florissant Begeleiding voedingscoach voor klein en groot, voedingsdeskundige met kinderspecialisatie
Annelies van Rossum en Jolanda Roozendaal

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.