Persoonlijke groei Medium

Medium Gloria
Swifterbant

Alles bestaat uit energie. Mensen, voorwerpen, de natuur en de spirituele wereld. Je ziet het niet, maar het is er wel. Het is mogelijk om allerlei informatie uit deze energie te verkrijgen. 

Bij een psychic reading stem ik af op de energie van jou. Hieruit kan ik bijvoorbeeld “lezen” waar je op het moment in het leven staat.

Als ik afstem op de spirituele wereld (mediamiek contact) ontvang ik informatie van de dierbare overledenen die in de spirituele wereld zijn.

Om er zeker van te zijn dat we een contact hebben met een dierbare overledene die jij ook herkent en kent, zal ik altijd eerst de nodige bewijzen geven. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld manier van overlijden, speciale hobby’s, beroep, specifieke gezondheidskwalen en ga zo maar door.                                            

Consult 

Allicht wil je inzicht in je leven. Waar sta je nu?  Of wil je weten hoe het gaat met een dierbare die is overleden. Herkenning en erkenning. Een contact vanuit de spirituele wereld kan inzicht geven, troost, een mogelijkheid om dingen te zeggen en/of af te sluiten.  

Een privé consult bestaat uit een psychic reading en/of contact met dierbare overleden(en). Jij bepaalt!

Ook is het o.a. mogelijk een reading met sprookjeskaarten, een healing consult of bijvoorbeeld een bloemenreading bij me te doen. ​

Nieuwsgierig? Ga dan naar mijn website voor meer informatie en wie weet, tot ziens! 

Medium Gloria
Gloria Vogelaar-Tatti

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.