Persoonlijke groei Healing en reading

ET Healing
Dronten

Tijdens een ET Healing werken wij samen met een team van Sirianen die komen van Sirius.  De teamleden zijn geschoold in en hebben ervaring met het omgaan met de fysieke problemen bij de mens. 

 

De Sirianen zijn hier op aarde om hun kennis te delen. Door de hoge frequentie die de Sirianen hebben bestaan er op Sirius geen ziektes en gebreken. De Sirianen komen ons leren ook hoogfrequent, in licht en liefde, te leven.  Een ET healing is zeer hoogfrequent. Het geeft ons: frequentieverhoging, meer energie en toename van bio-fotonen. Dit versterkt en verbetert je fysieke gestel, waardoor je minder vatbaar bent voor ziektes. Het herstelt ons energetisch veld en ruimt overtollige ballast op. Huidige ziektes of disbalans kunnen verholpen worden.  

 

Wij werken met Sirianen die komen uit het multidimensionale universum.  Dit betekent dat zij in alle opzichten bewuster zijn dan de huidige mens en een grotere kennis en kunde hebben dan waar wij op dit moment bij kunnen. De Sirianen komen in liefde en licht bij ons en willen ons graag helpen om te genezen en ziektes te voorkomen. Ook leren ze ons de beperkingen die wij onszelf opleggen achterwege te laten, zodat wij (weer) gebruik kunnen maken van ons hele potentieel. Ze helpen ons om terug te vinden wie wij werkelijk zijn.Dit omdat de evolutie van de mensheid noodzakelijk is voor de evolutie van de aarde en alle andere planeten in het universum.

MIrjam Stoof Bewustwording | Natuurgeneeskunde | Healing
Mirjam Stoof

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.