Gezondheid Natuurgeneeskunde

Asyra Bio-resonantie fotonen Therapie-Fytotherapie-Energetische therapie-voeding en Vitamine advies
Dronten

Natuurgeneeskunde bevat een heel spectrum van alternatieve geneeswijzen die het zelfhelend vermogen van de mens stimuleren. Natuurgeneeskunde richt zich op de gehele mens en niet alleen op de zieke delen of de ziekteverwekkers. 

 

Als voedingsdeskundige, orthomoleculair voedingsdeskundige, fytotherapeute en Asyra Bio-Resonantie Therapeute kunt u bij mij terecht voor adviezen over het optimaal gezond houden van uw lichaam. 

 

Asyra Bio-resonantie Therapie

Volgens de kwantumfysica zijn de kleinste deeltjes waaruit de mens bestaat fotonen (ook kwanten, energie, frequentie genoemd). De Asyra is een fotonentherapie die via ons bio-energetisch veld de frequenties meet van 40 organen/orgaansystemen en zo blokkades in het lichaam opspoort en de oorzaak traceert. Alle bacteriĆ«n, schimmels, virussen, parasieten, emoties, gedachtes, elk gevoel kan herleid worden tot een frequentie en is meetbaar. Alle ziekten, klachten en verstoringen zijn dus meetbaar.

 

Ons lichaam is in balans wanneer alle processen in ons lichaam in evenwicht zijn. Blokkades kunnen leiden tot ziekte. Bij elke onbalans geeft het lichaam aan wat er nodig is om te herstellen. De organen worden gebalanceerd door de ruim 150.000 frequenties die zijn opgeslagen in het systeem. De voor u benodigde frequenties worden geprogrammeerd in een homeopathische vloeistof. Deze neemt u thuis tijdelijk in om de balans te herstellen. Een behandeling met de laserpen is ook mogelijk. Een persoonlijk voedingsadvies brengt in beeld welke producten u op dit moment beter kunt laten staan om uw gezondheid te optimaliseren. De nauwkeurigheid van de Asyra is 97% in vergelijking met een bloedtest.

 

 

MIrjam Stoof Bewustwording | Natuurgeneeskunde | Healing
Mirjam Stoof

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.