Gezondheid Homeopathie

Klassieke Homeopathie & Coaching
Dronten

Klassieke Homeopathie
Behandeling van je klachten met Klassieke homeopathie na een uitgebreide anamnese en analyse. In de geneeswijze homeopathie staat juist het unieke en het verhaal van de patiĆ«nt centraal, jouw verhaal. Het unieke leidt naar het antwoord, het geneesmiddel, en brengt de beweging tot genezing. 
Homeopathie is een holistische en een natuurlijke geneeswijze en stimuleert op zachte wijze het zelfherstellend vermogen. Soms is ons lichaam uit balans en blijven we klachten houden. Homeopathie gaat er altijd vanuit dat de klacht een oorzaak heeft, of de klacht nu lichamelijke, emotioneel of geestelijk is. Daar zal ik met jou in tijd en aandacht naar kijken en mijn geneesmiddel op voorschrijven. 
(Momenteel nog tegen gereduceerd tarief)

Persoonlijke begeleiding & Coaching | leven & relatie
Mijn persoonlijke begeleiding is er op gericht je op een laagdrempelige wijze ondersteuning te bieden. Alles is bij mij welkom. De inzichtgevende gesprekken die ik bied zijn erop gericht om jou te zien, daar ligt mijn kracht. Om ruimte te geven aan dat wat op dat moment aandacht nodig heeft. Ik wil je graag in een paar gesprekken helpen de stappen te zetten die jij nodig hebt. Ik wil graag voor jou dat opstapje zijn. Zodat jij weer verder kan op eigen kracht.

Benieuwd of ik wat voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Biografie / Over Lisette van't Oever

Ik ben Lisette van 't Oever, 36 jaar en moeder van 3 prachtige kinderen (12, 9 en 7 jaar). Daarnaast ben ik klassiek homeopaat in opleiding, coach en studiebegeleidster. 

Door mijn eigen leven, mijn ervaringen, mijn werk en mijn huidige opleiding Klassieke Homeopathie werd en word ik me steeds bewuster van de mogelijkheden die ik in mij heb. Mijn kennis, opleidingen, inzichten, mijn zijn en levenservaringen vormen mijn wijze van werken in contact met de ander. 

 

Klassieke Homeopathie & Coaching
Lisette van't Oever

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.