Persoonlijke groei Rouw- en verliesbegeleiding

Rouwbegeleiding | Levenseindezorg | Begeleiding bij verlies en verandering
Dronten

Ieder mens krijgt in zijn of haar leven te maken met verlies. We verliezen onze geliefden, ouders, kinderen, partners, we verliezen gezondheid, illusies, toekomstperspectief, een baan. 

Na een dergelijk ingrijpend verlies ziet je leven er ineens heel anders uit. Hoe pak je dat leven opnieuw vast? Hoe ga je verder zonder die ene geliefde? Hoe geef je het enorme gemis een plek in jouw leven en wordt dat gemis ooit minder? Of hoe geef je zin aan je leven na het verlies van je baan? En wie ben jij nog, wanneer er niemand op je zit te wachten? 

Ik ben overtuigd van de innerlijke kracht van ieder mens. ​Diep van binnen weet je zelf hoe je verder moet en ligt het antwoord op je eigen vragen besloten. Maar er zijn omstandigheden in ieders leven die kunnen maken dat je verwijderd bent geraakt van je eigen weten en wijsheid. Dan kan het helpend en helend zijn wanneer iemand anders je voor even bij de hand neemt, naar je luistert, je bemoedigt en je helpt je eigen kracht en wijsheid terug te vinden.

Zie voor coaching aanbod mijn site, of bel me: (06) 348 73 111.

Op de pagina Levende Verhalen vind je verhalen van vrouwen voor vrouwen. Zij vertellen hun verhaal om jou te bemoedigen door te gaan.

Twijfel je? Heb je vragen? Bel of mail me dan. Er is veel mogelijk en wie weet kan ik toch iets voor je betekenen.

Vrouw&Rouw
Eva de Vries-Holkamp

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.