Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Rouwbegeleiding | Levenseindezorg | Begeleiding bij verlies en verandering
Dronten

Ieder mens krijgt in zijn of haar leven te maken met verlies. We verliezen onze geliefden, ouders, kinderen, partners, we verliezen gezondheid, illusies, toekomstperspectief, een baan. Na een betekenisvol verlies ziet de wereld er ineens heel anders uit.

Je kunt niet terug naar hoe het was en je weet ook nog niet precies hoe het nieuwe leven eruit zal zien. Wat betekent het verlies voor jou en jouw dagelijks bestaan, wat is er allemaal veranderd en hoe breng je een nieuwe balans in jezelf en in je leven? 

Ik ben overtuigd van de innerlijke kracht van ieder mens. ​Diep van binnen weet je zelf hoe je verder moet en ligt het antwoord op je eigen vragen besloten. Maar er zijn omstandigheden in ieders leven die kunnen maken dat je verwijderd bent geraakt van je eigen weten en wijsheid. Dan kan het helpend en helend zijn wanneer iemand anders je voor even bij de hand neemt, naar je luistert, je bemoedigt en je helpt je eigen kracht en wijsheid terug te vinden.

Vrouw & Rouw Persoonlijke begeleiding bij verlies en verandering heeft een breed begeleidingsaanbod. Bel me voor meer informatie: (06) 348 73 111.

Ik zie je graag,

Eva

 

 

Vrouw & Rouw
Eva de Vries-Holkamp

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.