Welzijn Therapie (diverse)

Regenesis Healing therapeut en life-coach.
Dronten

Praktijk en Coaching Lot van Zuuk

Wil jij nu eens écht klachtenvrij zijn en ben je bereid ervoor te gaan? Wil jij echt beter worden en uit je depressie of burn-out komen? Wil jij weer genieten van jou kostbaar leven? Dat kan met Regenesis Healing therapie. Je wordt weer de oude en levensgeluk is weer binnen handbereik.

Met Regenesis Healing therapie & coaching voor optimaal geluk, nu bij Praktijk & Coaching Lot van Zuuk - word je weer energiek, gelukkig en vrij van pijn en klachten. Je wordt snel en effectief geholpen uit je burn-out, je depressie of van je chronische klachten of pijn.

Regenesis Healing therapie werkt krachtig, effectief en blijvend en je voelt je vrijer en beter na de behandelingen. Je zult genieten van jou waardevol leven! Jouw  eigen zelfgenezend vermogen reset jou lichaam terug tot de staat zoals het op dit moment hoort te zijn.

Kies voor jezelf en dus ook voor je gezondheid! Je zult een respectvolle, liefdevolle en zorgvuldige behandeling ondergaan en snel en duurzaam op alle niveau's van je leven positieve verandereingen verwelkomen.

​Met hartegroet,

Lot van Zuuk
Golfresidentie 25, Dronten
Mobiel: 0624301590
KvK Gooi- en Eemland: 63130904

Volg Praktijk & Coaching Lot van Zuuk op Facebook: s/

​Kom het ervaren en word beter!

Regenesis Dronten

Lot van Zuuk

 

Email:

Website: lotvanzuuk

 

Golfresidentie 25

8251NK  Dronten

Telefoon:

Biografie / Over Lot van Zuuk

Ik ben Lot van Zuuk en ben na een lange carriére in de zakenwereld in een zeer diepe burn-out terecht gekomen en heb er 5 jaar over egdaan om eruit te komen door alles aan te pakken wat ik maar kon. Uiteindelijk ben ik een energetische therapeut tegen gekomen en dat was een moment waarop daadwerkelijke herstel begon.

Toch kwam ik tijdens mijn eerste ervaring van Regenesis therapie erachter dat ik er nog lang niet was. Ik kon eindelijk weer lachen en herkende mijzelf weer van vroeger. Dankzij deze therapie.

Dit wilde ik niet voor mijzelf houden. Ik heb daarom de opleiding gevolgd om jou of je dierbaren met deze therapie vooruit te kunnen helpen. Het is mijn passie om op een respectvolle en liefdevolle manier anderen en mijzelf te helpen om die dingen te veranderen die nodig zijn om een plezierig en fijn leven te leiden. Ik ben nu op mijn plek en help je met liefde en ervaring graag weer op jou eigen levenspad.

Met hartegroet,

Lot van Zuuk

Praktijk en Coaching Lot van Zuuk
Lot van Zuuk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: