Persoonlijke groei Communicatie en presentatie

KoffieMet lezingen in Dronten
Dronten

KoffieMet bestaat uit een team van 6 mensen die zonder winstoogmerk de mogelijkheid scheppen voor mensen om geïnformeerd te worden over uiteenlopende actuele en/of informatieve onderwerpen. KoffieMet probeert zo een breed publiek te bereiken.

KoffieMet organiseert voor de tweede maandag van de maanden okotber, november, februari, maart, april, mei en junni een lezing in De Meerpaal, De Witte Zaal..
 Het Team tracht een kleurrijk palet aan lezingen te organiseren. De onderwerpen zijn gebaseerd op cultuur, kunst, geschiedenis, politiek en spiritualiteit.

KoffieMet is ooit gestart in restaurant Moellies met de lezingen.. Er kwamen veel bezoekers en KoffieMet moest uitwijken naar De Meerpaal.

Maar het contact is gebleven ook het tweegangen vegetarisch menu voor 10 euro p.p. voor de lezing.

Daarvoor kunt u zich aanmelden via de website.

 

Wij, het KoffieMet team, zijn geïnteresseerd in nieuwe en vernieuwende ontwikkelingen over actuele onderwerpen die doorbrekend zijn, ons fris en helder houden en ons uitdagen uit het alledaagse denken te stappen.

 

Onze filosofie (missie)

In Dronten lezingen over interessante onderwerpen organiseren.

Met als doel:

Leuke ontmoetingen tijdens een ontspannen avond, zonder teveel reistijd, met leuke wetenswaardigheden over actuele, politieke, culturele, spirituele, sportieve en technische thema's.
Even helemaal los van het alledaagse met niet-alledaagse dingen waarmee je kennismaakt, om het alledaagse weer een nieuwe dimensie te geven.

KoffieMet
KoffieMet

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.