Gezondheid Natuurgeneeskunde

Mesologiepraktijk Fineke Selles
Dronten

Mesologie is een concept van geneeskunde waarin reguliere medische kennis op effectieve wijze wordt geïntegreerd met kennis uit de complementaire(alternatieve) geneeswijzen zoals chinese geneeskunde, ayurvedische geneeskunde, homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde. U kunt met veel uiteenlopende klachten bij de Mesoloog terecht. Ik behandel echter geen kanker en acute klachten. Hoewel voor u de klacht heel belangrijk is, is voor de Mesoloog vooral de oorzaak van deze klacht heel belangrijk, en zullen we in de behandeling meer ingaan op de oorzaak achter de klacht. Klachten als huidproblemen, maag/darmproblemen, vermoeidheid, spier en gewrichtsklachten, hormonale klachten kunnen goed door de Mesoloog behandeld worden. Verder behandel ik ook babys en kinderen met voeding of gedragsproblemen. Problemen met zwanger worden, en advies tijdens zwangerschap.
De behandeling wordt ( deels) vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Een behandeladvies kan bestaan uit een leefstijladvies, voedingsadvies en/ of behandeling met supplementen of homeopathie.

Biografie / Over Fineke Selles

Ik ben geboren en getogen Drontenaar. Getrouwd en moeder van twee dochters. Na mijn middelbare school periode in Dronten heb ik de verpleegkunde opleiding gedaan. 20 jaar als leidinggevende, manager en beleidsfunctionaris in de ouderenzorg gewerkt. In 20gestart met de 6 jarige HBO plus opleiding aan de academie voor Mesologie in Amsterdam. Sinds 2015 werki ik fulltime als Mesoloog in Dronten en Utrecht. Ik ben nog zeer fanatiek sporter, badminton is mijn passie. sporters begeleiden is ook 1 van mijn interesse gebieden in mijn vak.

Mesologiepraktijk Fineke Selles
Fineke Selles

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: