Gezondheid Voetreflexologie & Voetzorg

Voetreflex Plus en lichaamsmassage en Dorntherapie
Dronten

Voetreflexologie is een effectieve behandelmethode die veel voor u kan betekenen. Er wordt gebruik gemaakt van reflexzones op de voeten (Westerse techniek) en op energiebanen (Chinese techniek) in uw onderbenen, door deze combinatie ontstaan een effectievere behandeling .Deze reflexzones corresponderen met organen en meridianen in uw lichaam. Door deze zones rustig en aangenaam te masseren gaat er een stimulerende werking uit naar de plekken die verzwakt of minder actief zijn. Hierdoor treedt het zelfherstellend vermogen van het lichaam in werking. dit komt door een betere doorbloeding en energie doorstroming, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen.

Reflexologie is een Natuurgeneeswijze die al eeuwen wordt toegepast en waarvan het effect wereldwijd zeer gewaardeerd wordt.

Indiaase Hoofdmassage;
geeft direct een snelle en diepe ontspanning wanneer hoofd, nek en schouders gemasseerd worden. Verbetert de concentratie, vermoeidheid, stijve nek, spanningshoofdpijn, bevorderd de slaap en het zelfherstellend vermogen van het lichaam

Tuina massage is een diepte massage die snel verlichting geeft, het is ontspannend en zeer effectief. Via speciale massage technieken kan tot op bindweefsel nivo gewerkt worden.

 

Dorntherapie, correctie van beenlengte verschil van waaruit vaak rugklachten ontstaan, milde vorm van wervelcorrectie, zonder manipulaties

Praktijk Sano
Jacqueline Corjanus

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: