Persoonlijke groei Healing en reading

Marinder
Dronten

Soms blijf je tegen dezelfde dingen aanlopen in je leven, of is er veel gebeurd en ben je even kwijt waar je nu staat en hoe vanaf dit punt verder te gaan.
Dan is het erg fijn om wat duidelijkheid en een duwtje in de goede richting te krijgen.
 

In de opvoeding wil je altijd het beste voor je kind. Toch gaat dit niet altijd even makkelijk en blijf je tegen bepaalde problemen of bepaald gedrag aanlopen. Een 'inzicht-consult' (dit doe ik met behulp van een foto of voorwerp) kan hier vaak inzicht in geven en er komen meestal erg mooie boodschappen bij vrij. Zo ontstaat er begrip en geruststelling. Ik vraag altijd aan de ziel waar contact mee gezocht wordt toestemming voor een gesprek. Dit uit respect voor de persoon waar contact mee wordt gezocht.

Afscheid van een dierbare komt altijd te vroeg. Soms blijven er nog veel vragen over, bijvoorbeeld bij een plotseling overlijden, of als er geen kans meer is geweest om afscheid te nemen.Een readingconsult kan dan veel geruststelling geven of hulp geven bij de verwerking.

Ik doe deze consulten aan de hand van een foto, voorwerp of de naam van de persoon indien foto of voorwerp niet aanwezig zijn.

Lezen van een foto vanaf een mobiele telefoon is mogelijk, indien ingesteld op schermafbeelding en een telefoon die niet te snel afsluit. (dit in verband met het invoelen en contact maken). Een afgedrukte foto heeft de voorkeur.

Kijk eens op mijn website voor meer informatie.
 

Marinder
Nathalie Nieskens

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.