Welzijn Massage

Yogamassage, stoelmassage en workshops
Dordrecht

Yogamassage is een massagestijl uit de Thaise medische traditie. Kneden, drukpunten, strekkingen, langzame bewegingen. Dynamisch, maar ook rustgevend, al zul je niet snel in slaap vallen. Doe je zelf aan yoga, dan herken je vast wel wat strekkingen als je op de massagemat ligt. 

Stoelmassages zie je vaak op kantoren en festivals, maar je kunt ook gewoon naar mij toe komen voor een ontspannend half uur. Even die rug, schouders en nek weer een paar centimeter omlaag en de staalkabels in relaxte spieren laten omtoveren. 

Maandag Massagedag is een serie leuke workshops waarbij we masseren over de kleding heen. Heerlijk om te krijgen én te geven.

Tijdmaakdagen organiseer ik af en toe op rustige, groene plekken voor kleine groepjes. Je gaat met goede begeleiding aan de slag met je eigen planning. Alles op een rij. Knopen doorhakken. Sparren over je dilemma's. Meteen regelen wat geregeld kan worden. En natuurlijk helpt het om een frisse blik van mij én anderen te krijgen. We maken een stevige wandeling, eten lekker en gezond, maken een kampvuur en last but nog least: je krijgt een ontspannende massage!

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.