Persoonlijke groei Coaching - Wandelcoaching

Bosman Counseling en Coaching
Dordrecht

Wandel/natuurcoaching is een krachtige vorm van persoonlijke begeleiding waarbij de natuur als extra hulpbron of inspiratiebron wordt gebruikt. Als wandel/natuurcoach begeleid of coach ik jou tijdens een wandeling in de natuur (in de stad kan ook), waarbij we beiden geïnspireerd worden door de kracht, wijsheid en creativiteit die in de natuur verborgen zit. Het pad waarop we lopen symboliseert jouw levenspad, en gaandeweg verandert de omgeving en hiermee jouw visie op dit levenspad. En door te bewegen komt ook jouw psyche in beweging. Hoofd en lichaam worden met elkaar verbonden en daarmee het verstand en het gevoel.

Ook de zintuigen worden tijdens zo’n wandeling maximaal gebruikt en geprikkeld. De geluiden, kleuren, geuren, de regen en de wind langs je huid, het draagt allemaal bij aan een groter bewustzijn. Wandelen geeft rust en ruimte in je hoofd en daardoor is het gemakkelijker om te luisteren naar je eigen innerlijke stem.Je situaties en problemen worden luchtiger en lichter en praten erover gaat nu veel makkelijker, het gaat bijna als vanzelf.

Kortom, wandel/natuurcoaching is een positieve en ontspannen manier van hulpverlening en is eigenlijk in vrijwel alle situaties en problemen toepasbaar.

Bosman Counseling en Coaching
Yvonne Bosman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.