Persoonlijke groei Coaching - Loopbaancoaching

Loopbaanbegeleiding & Coaching inzicht met hulp van paarden
Dordrecht

Sylvia Baars Loopbaanbegeleiding & Coaching biedt begeleiding en coaching (mét en zonder hulp van paarden) aan individuen en groepen (bedrijven en particulieren) bij persoonlijke en professionele veranderingsprocessen en ontwikkeling. Naast de inzet van paarden als co-coach maak ik tijdens wandelcoachsessies ook gebruik van de krachtige metaforen en symbolen van de natuur. Ik werk met name op het niveau van overtuigingen, identiteit en systemisch. Vragen waarvoor mensen bij mij komen hebben vaak te maken met loopbaan, onzekerheid, angsten, grenzen, relaties, persoonlijk leiderschap, rouw & verlies, omgaan met HSP, stress/burn-out, teambuilding en zingeving.

Het vergroten van zelfinzicht en bewustwording helpt om de regie over werk en leven terug te krijgen. Samenwerken met een paard is daarbij een geweldige en effectieve manier om in korte tijd zicht te krijgen in werk- of privésituaties en in (vaak onbewuste) gedragspatronen. Een coachsessie met een paard biedt de ruimte en veiligheid om met nieuw gedrag te experimenteren, een paard oordeelt niet! Ervaring met paarden is niet nodig. Als erkend loopbaanprofessional (Noloc) werk ik onder meer volgens het koersonderzoek en met de MBTI (persoonlijkheidsvragenlijst). Daarnaast ben ik opgeleid als Equine Assisted Coach (KREAC), systemisch paardencoach en ben ik gediplomeerd HSP coach. Als NLP Master werk ik oa met NLP technieken, mijn intuitie, Voice Dialogue en zet ik ook EMDR in bij verwerking van trauma. 

Op mijn website vindt u nadere informatie over mijn dienstenaanbod, mijn achtergrond en mijn werkwijze. Heeft u na het lezen van deze site vragen? Neem vrijblijvend contact met me op. Graag tot ziens!

Sylvia Baars Loopbaanbegeleiding & Coaching inzicht met hulp van paarden
Sylvia Baars

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.