Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Coachpraktijk Annemieke. Coaching en Traumaverwerking (emdr) voor groot en klein.
Papendrecht

Het mooiste aan mijn werk vind ik om te zien hoe cliënten weer stralen na een traject. De ogen sprankelen weer, er is meer rust en ruimte in hoofd en lichaam en thuis is het weer harmonieus. 

Na diverse opleidingen, workshops en trainingen te hebben gevolgd heb ik ruime kennis over weerbaarheid, hooggevoeligheid en traumaverwerking (emdr). En nogsteeds volg ik regelmatig trainingen en workshops om scherp en up te date te blijven. Regelmatig bezoek ik ook de inspiratiedagen van mijn beroepsvereniging Adiona waar ik aangesloten ben. 

In mijn praktijk geef ik ook workshops aan ouders, leerkrachten en professionals met mooie thema's. Er is zoveel te vertellen over bijvoorbeeld trauma's, maar ook over opvoeding, ontwikkelingsfases en weerbaarheid. 

De ene sessie ben ik aan het schilderen met een cliëntje van 9 en de andere sessie geef ik traumaverwerking emdr aan een jongere of volwassene. Mijn werk is mijn passie! Ik krijg er zoveel energie van.

Om een traject met kinderen en jongeren mooi te kunnen begeleiden is verbinding heel erg belangrijk. Het cirkeltje moet rond blijven zeg ik altijd. En daarmee bedoel ik de ouders/verzorgers, leerkrachten en ik. In contact blijven met elkaar zorgt ervoor dat een traject fijn verloopt. 

Ik heb een groot netwerk met orthopedagogen, psychologen, kindercoacoaches, jongerencoaches, fisiotherapeuten en traumatherapeuten/coaches.

Ook ben ik aangesloten bij het Puur Coach Team. Een prachtig team vol met coaches en therapeuten die veel met hun intuïtie werken. 

 

Biografie / Over Annemieke den Breems

Mijn naam is Annemieke den Breems. Ik ben getrouwd met Laurens en samen hebben wij twee lieve dochters van 11 en 16. Mijn gezin is heel belangrijk voor mij. Zonder hun voel ik mij niet compleet. 

We wonen al 16 jaar in Papendrecht en in augustus 2019 verhuizen we naar Dordrecht. In Dordrecht is er een mooie praktijkruimte voor mij aan huis. Dit is al heel lang mijn droom en die gaat nu uitkomen. Daar ben ik erg danbaar voor!

We hebben twee vriendjes die heten Pim en Pom. Het zijn twee katers, twee broertjes. Deze katers geven ons veel liefde en we vinden het erg gezellig dat ze bij ons wonen. Ik dacht dat dit wel een leuk detail zou zijn voor in mijn biografie. (smile)

Ik vind het heerlijk om te werken maar ook om even niks te doen, koffie te gaan drinken bij mijn ouders of zus, naar collega's en vriendinnen te gaan. Want qualitiy time met mijn gezin, mijn ouders, collega's en vriendinnen vind ik enorm belangrijk. Ik noem ook collega's want die zijn ook echt heel belangrijk voor mij. Heerlijk om mee te sparren en bij te praten over de laatste ontwikkelingen etc. 

DIt is mijn korte biografie, ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Wie weet gaan we elkaar een keer ontmoeten!

 

Coachpraktijk Annemieke
Annemieke den Breems

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.