Welzijn Communicatie en presentatie

Sanshine Schrijft - samen werken we aan de groei van jouw bedrijf
Dordrecht

Je bent ondernemer en je houdt van wat je doet. Mensen helpen en mensen gelukkig maken. Daar word jij ook gelukkig van.
Maar het ondernemerschap bevat ook taken waar je niet zo blij van wordt. Facturatie, marketing en social media onderhouden. Het slurpt vaak veel van je tijd op en kost jou energie. Dat kan makkelijker!

Voor de groei van je bedrijf is goede communicatie van belang. In verbinding staan met je (potentiële) klanten om hun vertrouwen te winnen, zodat ze jouw dienst(en) kopen. In verbinding staan met jouw publiek kan via je website, een blog, een nieuwsbrief of social media. Maar deze vullen met heldere, pakkende teksten kost tijd en energie. Tijd en energie die je in leuke activiteiten wilt steken, zoals je klanten helpen of tijd doorbrengen met familie & vrienden.

Sanshine Schrijft jouw persbericht, nieuwsbrief of blog! Zodat jij meer tijd over houdt voor de leuke dingen in het leven.

Wil je de teksten op je website herzien, omdat jouw bedrijf is gegroeid en je nieuwe producten of een vernieuwde visie hebt? Wil jij je klanten vertellen over nieuwtjes over je bedrijf of branche? Wil jij je klanten informeren of iets leren door middel van een e-book? Of wil je jouw bedrijf in de krant?

Laten we dan samen werken aan de groei van jouw bedrijf. Samen jouw boodschap op papier zetten op een manier die past bij jouw persoonlijkheid en jouw bedrijf.
Bekijk gerust mijn website, liever nog bel of mail me.
Ik ontmoet je graag.

Sanshine Schrijft
Sandra Utterijn-Klijnsmit

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.