Persoonlijke groei Healing en reading

praktijk voor persoonlijke ontwikkeling met behulp van kaart readingen en trance healing
Zwijndrecht

trance healing traject

Ben je het ook zo zat?

Je begint aan een relatie en het is echt geweldig, maar langzaam begint er iets te knagen……

Je mist je vrijheid, je voelt je vast zitten, je weet niet meer wat je wil en wie je bent, want ergens ben je jezelf kwijt geraakt. 

Is dit de zoveelste relatie waar je op terug kijkt en vraag je jezelf af of je ooit een normale relatie zal hebben, of je maar niet beter alleen kunt blijven. Ben je het gedoe ook zo zat?

Met Trance Healingen kunnen we de pijnpunten blootleggen. Wat mag je onder ogen zien, en wat mag je loslaten? Beetje bij beetje zal een laagje afgepeld worden, en zul je steeds meer begrijpen wat er gebeurt en gebeurt is. Je zult steeds meer ruimte in jezelf gaan ervaren en je zult weer weten wie je bent en wat je wilt in- en van dit leven! Je kunt weer genieten van het leven en je durft weer voor jezelf te kiezen!

We starten met een intake gesprek, hoe gaat het nu, hoe voel je je nu, en waar sta je. Wat zou je graag willen en wat verwacht je van mij en de sessies.

Daarna gaan we door middel van healingen, meditaies/visualisaties en kaartreadingen aan de slag. Alles afgestemt op JOU! 

word weer je mooie zelf!

Wil je meer weten of een intake gesprek, mail me dan op angelcare444gmail of neem telefonische contact op via 0681417758.

Biografie / Over Debbie van Loenen

Ik ben vanaf jongs af aan al bezig geweest met de vraag “wat is het doel in ons leven” “waar leven we voor”. Vanuit mijn indische opvoeding heb ik altijd meegekregen dat er meer is in het universum dan alleen wij mensen. Dat er meerdere krachten meespelen. Alleen voelde deze krachten nooit echt als positief of goed.

Vanuit dat gevoel en de vraag “wat is er meer en waarom zijn wij hier” ben ik op zoek gegaan naar antwoorden. Dat heeft mij verschillende geloofsovertuigingen en leefwijzen doen onderzoeken, waaronder het boeddhisme en de wicca en uiteindelijk doen belanden bij de engelen en andere natuurwezens.

In maart 2015 ben ik begonnen met het volgen van cursussen over en met de Engelen, en vanaf dat moment ben ik bezig gegaan met het geven van Engelen healingen en Engelen reading.

In 2017 ben ik begonnen met de Trance Healing cursussen en was zo enthousiast over deze vorm van healen dat ik ervan overtuigd ben dat dit een mooie vorm is om in een traject aan te bieden. Want uit eigen ervaring weet ik wat het effect is van deze treffende en diepgaande healingen.

Mijn missie is:

Ik, Debbie, help jou weer te genieten van het leven, in vrijheid en vanuit vertrouwen en innerlijke kracht!

Angelcare444
Debbie van Loenen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.