Gezondheid Orthomoleculaire therapie

It's all about energy
Dordrecht

Orthomoleculaire geneeskunde is gebaseerd op het verbeteren van de gezondheid door de inzet van optimale doseringen van vitamines, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen.

De klinische PNI houdt zich bezig met de interactie tussen de psyche, het immuunsysteem, het neurologisch systeem en de hormoonhuishouding. En wat de invloed is van verstoring op het lichaam. Voeding, beweging en gedragsverandering zijn belangrijke pijlers van de orthomoleculaire therapie én de PNI. 

Op mijn spreekuur komen cliënten met allerlei ziekten en/of klachten. Bij ernstige ziekten en/of acute klachten adviseer ik om eerst naar de eigen huisarts te gaan. Samen met de cliënt ga ik binnen een consult na, waar het in het lichaam vastloopt en waar er samenhang is tussen de signalen van het lichaam. Signalen kunnen een ziekte zijn, maar ook bijvoorbeeld vermoeidheid, huidproblemen, hormonale klachten, terugkomende ontstekingen, buikpijn, somberheid of gejaagdheid. Het doel is om inzicht te krijgen in onderliggende werkingsmechanismen van het lichaam.

Leefstijl is een belangrijke oorzaak voor bovengenoemde en andere klachten. Door leefstijlmaatregelen te nemen, krijgt het lichaam de kans om zich te herstellen. Dit kan meestal prima samengaan met (of aanvullend zijn op) een behandeling die de specialist, huisarts of bijvoorbeeld fysiotherapeut geeft. 

Biografie / Over Jeannet Oussoren

Mijn naam is Jeannet Oussoren en ik ben eigenaar van de praktijk voor orthomoleculaire therapie ‘Goed Beter Gezond’ in Dordrecht. 

Ik werk zo’n 35 jaar als (gespecialiseerd) verpleegkundige binnen de gezondheidszorg en daarbij sinds een aantal jaren als orthomoleculair therapeut. Naast orthomoleculaire geneeskunde, gebruik ik binnen de praktijk mijn kennis vanuit de opleiding klinische psycho-neuro-immunologie (k-PNI). 

Praktijk voor orthomoleculaire therapie Goed Beter Gezond
Jeannet Oussoren

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: