Welzijn Massage

Yogamassage, stoelmassage en workshops
Dordrecht

Yogamassage is een massagestijl uit de Thaise medische traditie. Kneden, drukpunten, strekkingen, langzame bewegingen. Dynamisch, maar ook rustgevend, al zul je niet snel in slaap vallen. Doe je zelf aan yoga, dan herken je vast wel wat strekkingen als je op de massagemat ligt. 

Stoelmassages zie je vaak op kantoren en festivals, maar je kunt ook gewoon naar mij toe komen voor een ontspannend half uur. Even die rug, schouders en nek weer een paar centimeter omlaag en de staalkabels in relaxte spieren laten omtoveren. 

Maandag Massagedag is een serie leuke workshops waarbij we masseren over de kleding heen. Heerlijk om te krijgen én te geven.

Tijdmaakdagen organiseer ik af en toe op rustige, groene plekken voor kleine groepjes. Je gaat met goede begeleiding aan de slag met je eigen planning. Alles op een rij. Knopen doorhakken. Sparren over je dilemma's. Meteen regelen wat geregeld kan worden. En natuurlijk helpt het om een frisse blik van mij én anderen te krijgen. We maken een stevige wandeling, eten lekker en gezond, maken een kampvuur en last but nog least: je krijgt een ontspannende massage!

Biografie / Over Elsemarie Valstar

Tijd vinden voor rust. Soms kun je daar wel even een duwtje in de rug bij gebruiken, toch? Ik vind dat het leven veel mooier is als je af en toe even stilstaat. Even stoppen met gestresst zijn. Al lijkt doorrennen, grenzen overschrijden en elkaar opjagen zo normaal in het dagelijkse leven. Dat hoeft het niet te zijn. Herkenbaar? Blijf lezen dan! Bij Boomhut aan Zee deel ik wat ik ontdek in mijn zoektocht naar rust, tijd en vakantiegevoel op doodgewone dagen. Wil je meelezen over handige apps, frisse ideeën, slimme lifehacks, inspirerende mensen, relaxte plekken? Ik deel wat ik inspirerend vind. Met een like krijg jij het ook in de tijdlijn. Liever twitter, pinterest of linkedin? Daar vind je me ook.En last but not least, soms pak ik het wat letterlijker aan en organiseer ik Tijdmaakdagen of geef ik yoga- en stoelmassage op fijne plekken.Fijne dag!
Elsemarie

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.